x

MATORA U KRITIČNOM STANJU, OTKAZUJE JOJ SRCE?! Mora hitno na operaciju, roditelji strahuju za njen život!

Matoroj se pogoršalo zdravstveno stanje uslijed stresa zbog Anite i Anđela.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Jovana Tomić Matora već godinama ima problem sa srcem, a stanje joj se usled stresa zbog Anite Stanojlović jako pogoršalo. Problem sa stečenom srčanom manom Matora je držala pod kontrolom, uz pomoć lekova i redovne terapije, ali svaki stres za nju može biti poguban.

Nakon Anitine prevare, za Matoru je usledio novi udarac, kada je u Elitu ušao Anđelo Ranković, na kog je Anita odmah bacila oko.

NAJČITANIJA VJEST 

Tragedija u Sloveniji: Radnici iz BiH poginuli u naletu putničkog voza

Njeni roditelji su van sebe od brige, ne mogu više da gledaju ćerku kako se raspada i samo mole Boga da iz rijalitija izađe živa i zdrava.

Anita je dokusurila Matoru, ova ne zna šta ju je snašlo. Kada je mislila da ne može da joj bude gore, venčana žena joj je zadala još jedan udarac. Jovanini roditelji su veoma zabrinuti kada se ona nervira, jer znaju da je to pogubno za njeno srce. Kukaju ljudi "Ostaćemo bez ćerke, srce će joj stati", a ne mogu da joj pomognu.

Ne pridržava se lekarskih saveta, ne jede zdravo, popije alkohol, svakodnevno se kida. Neće to izaći na dobro, već godinama odlaže operaciju srca na koju mora da ode - govori za Svet izvor blizak Matoroj.

Osedela sam, koliko me je stres izjeo, mene srce samo što ne opali... - žalila se Matora cimerima u Eliti.

NAJČITANIJA VIJEST:

Bizarna smrt u Belgiji, novogodišnja jelka ubila ženu na božićnom marketu

Nju je najviše pogodilo to što je smatrala da joj je Anđelo, bez obzira na sve, prijatelj, a on je odmah po ulasku u rijaliti spopao Anitu, što je Matoru emotivno uništilo.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.