x

MC Stojan transformacija: Smršao, promijenio friz, pa istetovirao skoro cijelo tijelo! (Foto)

Otkako se prvi put pojavio na sceni, Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, drastično je promijenio imidž. 

Reper je nekoliko puta na svom Instagram profilu iznenadio fanove kada je postavio svoje stare fotografije, što je mnoge navelo na zaključak kako je danas neprepoznatljiv u odnosu na raniji period.

MC Stojan je na više frontova promijenio sebe i napravio potpunu transformaciju. Najprije je smršao, što mu je već znatno promijenilo kompletnu figuru, a onda je krenuo dalje.


Pustio je bradu, a malo i kosu, koju sada šiša drugačije. Dok je ranije imao skoro pa nulu, reper je odlučio da sa strane obrije glavu, dok na tjemenu kosu češlja u stranu, a jedno vrijeme vlasi je farbao u plavo. I obrve su mu deblje, a ono što dodatno skriva pjevača jesu naočare za sunce, od kojih se ne odvaja već dugo.

Međutim, osim što je radio na mišićíma, koje je s vremenom nabildovao, Stojan je odlučio i da se tetovira. Tako sada ima raznovrsna obilježja po skoro cijelom tijelu i u svim bojama - rukama, nogama i grudima.




Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63