x

MEGAEKSKLUZIVA! Otkriveno ko je novi dečko još uvijek zakonite supruge Nenada Aleksića Ša! Šokiraćete se kad budete vidjeli o kome se radi

Aktuelni učesnik “Elite”, reper Nenad Aleksić Ša odlučio je da ove sezone uđe u rijaliti kako bi dokazao svojoj supruzi Vanji Ignjatović, sa kojom je pred razvodom, da je voli, ali se sve otelo kontroli.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


U prethodnom periodu u rijalitiju Elita, došlo je do zbližavanja još uvek oženjenog Nenada Aleksića Ša i do juče zauzete Mione Jovanović, te su ih i pojedini cimeri ali i gledaoci rijalitija provalili da su se kod njih pojavile emocije.

Juče se Mionin dečko Stanislav oglasio za Pink.rs i otkrio da je stavio tačku na vezu sa Mionom zbog njenog odnosa sa reperom:

Prošla je zabranjenu crtu s moje strane tako da je sad slobodna djevojka…Ja sam video prije nekoliko dana gdje to ide i nastavio sam dalje. Čujem se s jednom ženskom osobom, kad se sazna koja je, gorjet će – rekao je Stanislav za Pink.rs

Naime, kako Pink.rs saznaje iz više izvora ženska osoba sa kojom se Stanislav viđa već neko vrijeme je ni manje ni više, nego još uvijek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja.

Po svemu sudeći, nije ni čudo što je Stanislav rekao da će mnogi gorjeti nakon saznanja da je Vanja njegova nova djevojka, a kako li će Ša i Miona reagovati, ostaje nam da ispratimo.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Pink.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.