x

Mijenjala je 5 partnera na dan pred rijaliti, zarađivala hiljade eura, pa prolupala: Ovako se Sanja Stanković izvukla iz kandži pros..tucije!

Javnost je već upoznata sa pričama da se Sanja Stanković bavi pros..tucijom, kao i da se nalazi u katalogu uhapšenog m.kroa Mihajla Maksimovića.

Kako se navodi, Sanju je iz pros..tucije izvukla upravo djevojka Jovana Tomić Matora.

"Sanja je dugo sarađivala sa Mihajlom, mijenjala nadimke pošto on nijednu djevojku nije zvao pravim imenom. Svakog mjeseca morale su da urade nove fotografije za katalog i slikali su ih najskuplji fotografi. Sanja u početku nije bila na cijeni jer nije bila poznata, koštala je 200 eura, ali cijena joj je kasnije skočila", rekla je djevojka koja je i sama bila u kandžama pros..tucije za "Svet" i dodala da se uz pomoć dečka i sama jedva izvukla i "riješila se" Mihajla.



Dhevojka je dodala da je učesnica "Zadruge" imala jednog poznatog političara koji joj je plaćao razne operacije.

"On joj je pomogao da joj kasnije cijena skoči i na 1.000 eura. Ona je sve uložila u svoj izgled i to joj se vratilo. Bilo je perioda kada je Sanja za noć zarađivala i 2.000 eura, ali bilo je i onih kada uzme samo 200 eura. Pred ulazak u prvu "Zadrugu" skočio joj je posao i mijenjala je po pet partnera na dan. Zato je i ušla u rijaliti, da se odmori od svega jer je bukvalno prolupala", kaže djevojka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.