x

Miki Đuričić sa nanogicom ulazi u Zadrugu 3: Pčelar iz Kupinova ponovo u Imaginarijumu i evo kakve specijalne uslove će imati!

Miki Đuričić je trenutno u kućnom pritvoru, gdje izdržava kaznu sa nanogicom zbog nasilja. On je sada moglo bi se reći jedan od najpoznatijih rijaliti igrača kod nas.

Ipak, izgleda da ga ni to što nosi nanogicu neće spriječiti da ponovo uđe u rijaliti, odnosno treću sezonu Zadruge.

"Mikija su zvali iz produkcije i rekli mu da bi voljeli da se on nađe na spisku učesnika treće sezone. Problem je njegova nanogica, ali postoji način da se i to riješi. Kada je to čuo, ponuda ga je zainteresovala jer mu je dojadilo da sjedi u kući sa ocem", kaže izvor.


Đuričić je ovu priliku shvatio i kao način da zaradi dok je u pritvoru i nema drugih primanja. Sada sve zavisi od toga da li će Miki dobiti odobrenje od Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija.

"Zavod mora da mu da saglasnost da može da uđe i to isključivo u trajanju od osam sati, koliko traje jedan radni dan. U slučaju da mu se zahtjev odobri Miki će na imanju boraviti tri puta nedjeljno u trajanju od osam sati, nakon čega će biti vraćen u svoju kuću u Kupinovu", rekao je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.