x

Miki smuvao Suzaninu drugaricu: Zaboravio na Perovićku čim je izašao iz Zadruge!

Bivši učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Miki Đuričić napustio je samoinicijativno Imaginarijum, pa se rijetko oglašava od kada je pobjegao sa imanja u Šimanovcima. Kako Rijaliti saznaje, pčelar se sada baškari napolju, pa se brže-bolje bacio u akciju i smuvao Suzaninu dobru drugaricu sa kojom se već neko vrijeme viđa.

- Miki je od izlaska iz rijalitija non-stop okružen prijateljima, pa najmanje vremena provodi kod kuće. Sve je zanimalo kako to izgleda boraviti u rijalitiju kao što je "Zadruga" i kako uživo izgledaju svi koji tamo sada borave. Miki ima nekoliko dobrih prijatelja od koji se ne odvaja kada je u spoljnom svijetu, a dok je jednom pričao o rijalitiju nalazio se u većem društvu. Ekipa je bila na roštiljanju, a kako je Miki malo popio, izlanuo se i rekao da je smuvao Suzaninu dobru drugaricu. Kazao je da ga je ona kontaktirala kad je pobjegao iz rijalitija da mu kaže kako Suzana nije žena za njega. Govorila mu je kako ju je oduševio svojim šarmom i harizmom, kako je on prava muškarčina i kako je baš njen tip - kaže na početku naš sagovornik upućen u priču.


Kako dalje saznajemo, Perovićkina prijateljica viđa se sa Mikijem već više od tri nedjelje, a pčelar ju je posjećivao u njenom stanu u ulici gdje živi i Suzana, s obzirom na to da su prve komšinice.

- Miki je preko telefona dugo pričao sa Suzaninom drugaricom, pa je shvatio da imaju mnogo sličnosti. Smijali su se satima dok su razgovarali, pa joj je Đuričić predložio da se sastanu i odu na piće. Otišli su u jedan restoran na periferiji grada, a poslije večere su se opustili uz vino i tamburaše. Miki je tad sjeo pored Suzanine drugarice, pa su se poljubili. Rekao joj je da ju je Suzana često pominjala u rijalitiju dok su pričali, ali da nije mogao ni da zamisli da bi se toliko dobro slagali.


- Već su počeli polako da smišljaju način kako Perovićki da kažu za njihovu vezu kad bude izašla iz rijalitija. Mikija je Suzanina drugarica ubijedila u to da ne bi trebalo da bude problema jer pjevačicu napolju čeka muž i da će ona sigurno njemu da se vrati. Đuričić je svoju novu djevojku uspio i da ubijedi u to da se preseli kod njega u porodičnu kuću jer je vidio da je ona prava. Njemu treba žena pored koje će da se skrasi i koja će u svakom trenutku da brine o kući i domaćinstvu - priča naš izvor.


Podsjećamo, Miki i Suzana su se zbližili u rijalitiju pred kamerama iako je pjevačica odavno u braku. Iako su u više navrata demantovali da su pred kamerama imali se.s, na kraju se ipak ispostavilo da su se krili u mrtvom uglu, te i da su bili intimni u trenucima kada većina zadrugara nije bila budna.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.