x

ponovo na sudu

Milan Popović presavio tabak, tuži Severinu Kojić zbog alimentacije: Traži od pjevačice da mu isplati 160 eura!

Severina Kojić već mjesecima ne plaća alimentaciiju od 160 eura za sina Aleksandra pa je bivši partner Milan Popović riješio da je tuži. Ona je u martu prestala da šalje novac za svog nasljednika jer je, kako kaže, zbog korone u teškoj finansijskoj situaciji.

"Severina je krajem prošle godine izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Tada je dobila presudu da dječakovom ocu Milanu Popoviću mora svakog mjeseca da šalje 160 eura za alimentaciju. Međutim, od marta nije dala ni dinar i zato je Milan riješio da je ponovo tuži. Da se razumijemo, on ima dovoljno novca i bez tih njenih para, ali je presavio tabak iz principa", rekao je dobro obaviješteni izvor i nastavlja:


"Seve i Milan se tužakaju za svaku glupost i tako se svete jedno drugom.On je njoj godinama plaćao 2000 eura mjesečno za alimentaciju, pa ga nervira kada ona sada kaže da nema 160 eura da pošalje za svoje dijete."

Hrvatska pop zvijezda je preko advokata poručila da sa alimentacijama kasni zbog korone.


"Ona tvrdi da je zbog pandemije u veoma teškoj situaciji i da trenutno nije u mogućnosti da svakog mjeseca izdvaja 160 eura. Nema prihode, nigdje ne nastupa, a i sama je zbog liječenja od korona virusa nekoliko nedjelja provela u izolaciji. Preko svog advokata je poručila Milanu da će svoje obaveze uredno izmiriti čim bude u mogućnosti. Popović se baš iznervirao jer joj ništa ne vjeruje i rekao je svom pravniku da podigne novu tužbu", kaže izvor.

.,

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.