x

svi detalji SUSRETA

Milan Stanković u tajnosti posjetio Sarajevo: Pomirio se s Bubom i Jalom!

Milan Stanković prije nekoliko dana tajno je boravio u Sarajevu, odakle je otišao pravo iz Beograda, gdje priprema pjesmu s kojom će se vratiti na estradu!

Kako Kurir saznaje od dobro obaviještenog izvora, pjevač je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine proveo tri dana, a ovu priliku je iskoristio kako bi se navodno vidio sa svojim bivšim saradnicima Bubom Korelijem i Jalom Bratom, koji su mu 2020. uradili četiri pjesme, koje su bile veliki hitovi.


- Sve je oduševila vijest da će se uskoro na velika vrata vratiti na estradu singlom čiji je kantautor i koju je snimio na nagovor svoje koleginice i prijateljice Jelene Karleuše. Sad je baš u kreativnom zanosu otkad se vratio iz manastira, pa je riješio da se u narednih nekoliko mjeseci u potpunosti posveti muzici. Iz tog razloga prije nekoliko dana je poslovno boravio u Sarajevu, a kako on svaki potez krije već godinama, navodno je tu priliku iskoristio i kako bi se u tajnosti sastao sa svojim bivšim saradnicima Bubom i Jalom, s kojima je prekinuo saradnju jer je svojevremeno odbio da ga njihov menadžerski tim uzme pod svoje - priča naš izvor i dodaje:


- Milan nikad nije imao problema s njima dvojicom. Jako su lijepo sarađivali i ta saradnja bi se nastavila da tada nije bilo problema i navodnih ozbiljnih prijetnji koje je počeo da dobija od bosanske mafije, to jest od sarajevskog kriminalnog miljea, koji je usko povezan s Bubom Korelijem i Jalom Bratom, a koji je u to vrijeme vodio njihovu karijeru. On je tad odlučio da je za njega najbolje da se povuče sa estrade, da nestane iz javnog života i posveti se duhovnom životu i obilasku manastira. Sad kad je odlučio da se opet aktivira, ali i kada su oni prekinuli saradnju s dugogodišnjim menadžerom, ponovo su navodno uspostavili kontakt i vrlo brzo se dogovorili da se vide i popričaju o eventualnoj poslovnoj saradnji. Da li će biti nešto od toga, vidjećemo u narednom periodu, ali je sigurno da bi obnavljanje ove saradnje izazvalo pravi bum na našoj sceni - završava  izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.