x

Milijana se bavila pros..tucijom? Milojko Božić raskrinkao svoju dragu usred vile? Svi su zinuli!

Milijana Bogdanović, prema riječima njenog 53 godine starijeg vjerenika, morala je da se bavi pros..tucijom zbog loše finansijske situacije. Usred vile "Parova", bivši harmonikaš ju je "otkucao", a ona je na to skočila kao oparena!

"Vi ne znate kroz šta je sve Milijana u životu prošla... Morala je da se j..e za novac", prenio je Alo njegove riječi, nakon kojih je Milijana skočila pa burno odreagovala: "Šta to pričaš? Ti nisi normalan! Počeću da te mrzim!" vikala je na njega.

Haos je zapravo nastao onda kada se u program uživo uključila Milijanina majka Slađana, pa se javno odrekla kćerke i naglasila da više neće da je podržava.

"Neka prestane da laže da nismo brinuli o njoj. Kupovali smo joj patike od 24. 000 dinara. Uvijek je imala velike prohtjeve, ucjenjivala nas", u dahu je ispričala majka ljepotice iz Pilatovića, a zatim dodala da je njena kćerka luda ako misli da Milojko ima novca:


"On je, bre, sve ostavio djeci, nema ništa! Djevojke koje se kao Milijana bave tim poslom i vodaju matore imaju auto i stan, a nju nema pas za šta da ujede!"

Sve ovo potvrdila je Milijanina tetka Svetlana, koja je ušla u "Parove" na roditeljski sastanak ne bi li raskrinkala sestričinu.

"Cijeli život psihički maltretira roditelje! Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao joj je da nema pomoći! Ne bi me čudilo da je ovdje vidim na gomili sa šestoricom!"

Svetlana se potom obratila budućem zetu, koga je nazvala bolesnikom:


"Milojko, nesrećniće, nemaš ti para za nju. Ona ima velike apetite. Ne se*i da je voliš, koristiš je zbog popularnosti", oštra je bila ona.

"Uporedo je bila sa obojicom. To je bolest", dodala je Svetlana na šta je Bogdanovićeva potrvrdno klimnula glavom i pravdala se.

"To nije bila veza, već kombinacija."

Za sve što čini, pak, Milijana je okrivila oca.

"Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je cijelu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umijem i znam", rekla je Milijana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.