x

borba za život

Miljana Kulić priključena na aparate! Siniša Kulić o kćerkinom zdravstvenom stanju: Stavili su je u vještačku komu!

Miljana Kulić stavljena je u vještačku komu zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj prije 12 dana. Kako kažu njeni roditelji, kćerka im je od subote na intenzivnoj njezi Urgentnog centra u Nišu gdje se ljekari bore za njen život.

- Za sve su krivi ljekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Ljekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima... - priča Siniša i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija:


- Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Ljekari joj daju "fraksiparin" kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Poslije operacije stavljena je u vještačku komu, iz koje se probudila u nedjelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svjesna... - rekao je Siniša Kulić.


Takođe, ovo je jako uticalo na cijelu porodicu, pa tako i Marija nije dobro.

- Marija isto nije dobro. Leži. Nismo spavali cijelu noć zbog Miljane. Izvinite, ali od stresa ni ja ne mogu da pričam - poručuje Siniša.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.