x

slijedi šou

Miljana Kulić večeras na Pinku: Spremaju specijalno iznenađenje, ovo će biti prvi put nakon diskvalifikacije!

U večerašnju emisiju "Narod pita" kao gosti stižu Ivan Marinković i Anita Tomić.

Ivan je jučer posjetio porodicu Kulić u Nišu, kako bi zajedno proslavili petog rođendan njegovog i Miljaninog sina, Željka, pa samim tim očekujemo da za njega imate mnogo pitanja.

Međutim, to nije sve. Kako se saznaje u studio na Pinku kao gost iznenađenja stiže Miljana Kulić, prvi put nakon diskvalifikacije.


- Miljana je ponovo spremna da uđe u novu sezonu "Zadruge" i zbog toga će večeras ponovo gostovati na Pinku i to prvi put nakon diskvalifikacije - priča dobro obaviješten izvor i dodaje:

- Interesantno je to da svi sa nestrpljenjem očekuju da Miljana dođe i otkrije sve o odnosu sa bivšim Ivanom Marinkovićem, ali i sa kim je trenutno u vezi. Miljana će sve iznijeti u javnost, a nema sumnje da će gledaoci jedva dočekati da čuju sve pikanterije iz Niša - zaključuje dobro obaviješten izvor za "Blic".


Podsjetimo, Miljana će zbog kršenja ugovora morati da plati kaznu od 100.000 eura, a prije nje je diskvalifikovan i Nenad Macanović Bebica, koji će takođe morati da plati kaznu od 50.000 eura, iako se prave da ih to ne dotiče ni najmanje.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.