x

osvetnica

Miljana pravi Zolu sačekušu poslije finala: Platila 3.500 eura opasnim momcima da ga polome!

Diskvalifikovana učesnica "Zadruge 5" Miljana Kulić spremila je sačekušu bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a kako Rijaliti saznaje, navodno je platila 3.500 eura da bi di-džeja šest momaka našlo poslije velikog finala.

Miljana je u naletu bijesa ispričala dečku Nenadu Macanoviću Bebici i roditeljima Mariji i Siniši Kulić šta je isplanirala, ali oni nisu uspjeli da je spriječe u namjeri da povrijedi bivšeg, s obzirom na to da je novac nepoznatim muškarcima dala na ruke prije nekoliko dana.


- Miljana je rekla dečku Bebici da nikada nikome ne ostaje dužna. Objasnila mu je da će Zola da zapamti dan kada je upoznao, da se još nije oporavila od svega što joj je radio u rijalitiju i da čak i na operaciju želuca nije mogla odmah zbog pada imuniteta usljed stresa. Rekla je: "Zola dobija uskoro šta treba. Platila sam momcima da ga prebiju. To sam davno obećala, nisam ispunila, ali sad će da se desi šta treba da se desi."


Kad je Bebica rekao da treba da odustane, objasnila je da je to maltene već učinjeno, da je dala novac i da su ti momci već smislili kako i kada je najbolje da djeluju - kaže  izvor blizak Kulićki.

- Niko nije mogao da utiče na Miljanu da promijeni odluku. Mnogo je ljuta, po cijeli dan gleda rijaliti i priča Bebici da se nervira zbog Zole. Njemu je neprijatno jer stalno priča o bivšem, ali on ide linijom manjeg otpora. Izbjegava da joj bilo šta kaže jer odmah izbija svađa.


Miljanina majka Marija je objasnila da ne može da utiče na sve kćerkine odluke.

- Rekla sam sebi da više neću da se nerviram i da mi ne pada na pamet da rušim zdravlje zbog Miljane. Pokušala sam da utičem na nju koliko mogu, ali dok sama ne udari glavom o zid, ništa ne nauči. Neka radi kako misli da treba, neka griješi, ja sam digla ruke. Upropastila sam zdravlje zbog sekiracije i svaki stres ne utiče na mene dobro. O Zoli mi ne pada na pamet da pričam. Miljana mi ne da da bilo šta komentarišem, pa imajte razumijevanja i za ovo. Ne znam da li je ikome dala pare, ona mi je rekla da će to da uradi, ali nekad samo priča uprazno. Ne mora da znači da će stvarno tako nešto da uradi. Svi vi dobro znate Miljanu. Ako se nešto desi, ona će svakako da snosi posljedice, ali Zola sad ne treba da je interesuje, ima ona svojih briga - poručila Marija.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.