x

šta se desilo?

MIRELA OTVORILA DUŠU: Ovo je istina o mojoj otmici!

Mirela Lapanović je prije nekoliko dana odlučila da iskoristi priliku i pobjegne iz vile „Parova“, iako je Televizija „Hepi“ izdala saopštenje u kome se navodi da ju je oteo njen dečko Neša Vuković. Mirela sada otkriva šta se zaista dogodilo kada je krenula u kozmetički salon na tretman, koji je dobila kao poklon od produkcije "Parova".

- Nikakve otmice nije bilo, kao što sam i rekla u policiji. Svojevoljno sam otišla sa Nešom i kad sam ga vidjela, odmah sam znala da se u "Parove" više ne vraćam - kaže Mirela i ističe da je odlučila da napusti rijaliti, jer nije bila zadovoljna tretmanom koji je imala u vili.

- Moja prava su tamo bila ugrožena, moj vapaj da želim napolje niko nije čuo. Iskoristila sam priliku da napustim vilu i ne kajem se. Uživam sa Nešom i poslije dužeg vremena sam srećna - uvjerava Lapanovićeva, koja ističe da se neće vratiti u "Parove".

- Ne pada mi na pamet da se vraćam tamo i trpim torturu Milutina Radosavljevića. Neša je moja ljubav i neću da idem tamo gdje se loše osjećam - zaključila je Mirela, dok ju je Neša podržao.

- Pokazali smo da nije bilo nikakve otmice i to je najvažnije. Mirela je moja ljubav i nikome nećemo dati da nam kvari sreću. Ucjenjuju nas iz produkcije i vrše pritisak na nas, ali ćemo odoljeti. Mirela je toliko umorna i iscrpljena od svega da samo spava. Ipak, otkada je ona izašla iz vile, prijatelji su sve vrijeme u našem domu i pružaju nam podršku. Mi smo čistog obraza i srca i ničega se ne plašimo - rekao je Neša.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.