x

Mirko Gavrić u Zadruzi otkriva najveće tajne bračnog para: Gagi je varao Anabelu u njenoj spavaćoj sobi!

Mirko Gavrić je spreman da otkrije sve o Gagiju Đoganiju. On je isakao da je Anabela Atijas dobijala batine kao terapiju.

"Ona (Luna) ima 23 godine i kupila je stan, to je rijedak primjer. Ljudima je san da imaju svoju sobu. Ako ti život omogući da postaneš zvijezda, da te ljudi vole. Poslije onog debakla u "Zadruzi 1", jedino Anabela i ja smo stali uz nju. Anabela je sa svima zaratila. Ja sam svjesno stao uz nju" rekao je Mirko.

"Ja nisam zaboravila, bilo je mnogih kletvi, uvreda... Majka je sve to uradila i spustila se, da bi odbranila kćerku" prisjetila se situacija voditeljka Dušica Jakovljević.


"Ja ću unutra pričati i o Anabeli i Gagiju... Ja nisam kriv za njihov razvod, nego njegova n.rkomanija i to što ju je varao sa njenim drugaricama u njenoj spavaćoj sobi. Ja nisam pričao o životu prijatelja, htio sam da je zaštitim. Ona je dobijala batine kao terapiju na osam sati. Ona treba da priča o tome, a ja ću da potvrdim. Pričaću sve što znam i o njegovoj familiji, pa neka narod presudi. Ulazim kao njen prijatelj. Sinoć je bila okrivljena da nije bila kod kuće, a da su djecu čuvale dadilje. Mi smo radili, a on je j...o njene drugarice. A da je Luna mene opsovala kao roditelja, iznijeli bi je na nosilima" istakao je Gavrić.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.