x

GOCA PODRŽALA SINA

Mirko Šijan krenuo put biznisa: Gocin sin uložio silno bogatstvo u posao, evo čime će se sad baviti!

Mirko Šijan riješio je da se baci na ugostiteljstvo i sa najboljim drugom otvorio kafić na Čukarici.

Kako izvor blizak ovom kontroverznom momku otkriva, Šijan je dobio veliku podršku majke Goce Božinovske , a u renoviranje lokala uložio je veliku sumu novca.

- Mirko je oduvijek želio da otvori svoj lokal kako bi imao sigurnu zaradu, a kada mu se ukazala prilika da preuzme kafić od jednog svog poznanika, prihvatio je bez razmišljanja. Pozvao je prijatelja i pitao ga je da li želi da mu se pridruži. Dogovorili su se oko podjele poslova, a potom angažovali tim koji je kroz dvije nedjelje potpuno renovirao prostor - kaže izvor i otkriva da se Gocin nasljednik pokazao odlično u novom biznisu.


- Iako nije bio siguran da će mu posao krenuti, pokazao je da se odlično snalazi. Često i sam ode u nabavku i brine se o finansijama iako ima menadžera. Osim toga, njegova trudna vjerenica mu pravi društvo i nema dana da oni bar na nekoliko sati nisu u lokalu sa svojim prijateljima - zaključuje izvor.


Pripadnici sedme sile kontaktirali su Mirka Šijana, koji nije želio da komentariše papreno ulaganje u novi lokal, ali je priznao da su glasine o otvaranju lokala istinite.

- Istina je da sam otvorio lokal sa dobrim drugom, ali zaista ne bih pričao o troškovima i zaradi - rekao nam je Šijan.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.