x

Miroslav Ilić se pojavio u sudu: Tužio bivšu ljubavnicu za proganjanje, a evo šta je danas kazao!

Mirjana Antonović godinama vodi borbu za utvrđivanje očinstva Miroslava Ilića nad njenim sinom Devinom, a nedavno je pjevač presavio tabak i nju tužio za proganjanje.

Miroslav se danas pojavio u Prvom osnovnom sudu i svjedočio o, navodnom, proganjanju. On je tokom davanja iskaza naveo da mu je Mirjana Antonović slala poruke koje je doživio kao proganjanje. Ovo je potvrdio Mirjanin advokat koji navodi da je pjevač na saslušanju izjavio da je bio veoma uznemiren.


- Miroslav je rekao da je u kratkom vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović. U tim porukama nije bilo nikakvih prijetnji, ali on tvrdi da je bio jako uznemiren. Treba da se sasluša i Mirjana, pošto tužilaštvo ne može da odluči dok se ona ne sasluša. Nakon toga će se utvrditi da li ima elemenata da se nastavi krivični postupak ili će tužilaštvo odbaciti krivičnu prijavu pa će on morati sam da nastavi gonjenje. Mirjana će biti saslušana 15. jula. U svakom slučaju ništa neće zaustaviti postupak utvrđivanja očinstva - rekao je advokat Mirjane Antonović po izlasku sa saslušanja.


Miroslav Ilić je iz suda izašao sa osmijehom na licu, ali na pitanje novinara koliko je poruka dobijao pa se osjetio kao žrtva proganjanja nije htio da odgovori.

Mirjana Antonović će nakon Miroslava takođe biti saslušana, a onda će tužilaštvo donijeti odluku o pokretanju sudskog postupka.

Podsjetimo, već godinama unazad Mirjana Antonović svim snagama pokušava da dokaže da je Miroslav otac njenog sina Devina. 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.