x

divan kutak za šestočlanu porodicu

Mislili ste da žive stilom bogataša... Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića će vas šokirati, a pogotovo ovo što on čuva na zidu! (Foto)

Poznato je da nevjenčani supružnici Mirka Vasiljević i Vujadin Savić godinama unazad ne žive u Srbiji. Selio se par sa svojim nasljednicima bar pet, šest puta do sada i tako će se nastaviti sve dok Vujadin bude aktivan kao fudbaler. 

S obzirom na to da sin legendarnog Duleta Savića ima 32 godine smatra se da će on kroz najviše pet godina donijeti odluku da se skrasi, što će čitavoj porodici, najprije djeci donijeti stabilnost. Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića za taj trenutak potpuno je spreman.

Uprkos činjenici da od 2019. glumica i fudbaler žive na Kipru, zbog Vujadinovog angažovanja u FK Apoel, opremanje nekretnine u Beogradu nije zapostavljeno.


Naprotiv, dolaskom novog, šestog člana porodice, kćerkice Anike, nevjenčani par dodao je sav potreban namještaj u dječiju sobu, igračke takođe i svu opremu za bebe, a palo je i generalno sređivanje kuće.

Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića moderan je porodični kutak u kom bi svako poželio da živi. Tamnije nijanse preovlađuju, najprije siva, ali ima i svijetlih dijelova koji već prostrane prostorije dodatno otvaraju.


Spavaća soba glumice i fudbalera opremljena je namještajem od crno lakiranog drveta. Na zidu su tapete, a na prozorima venecijaneri takođe tamnih nijansi.

Dnevni boravak sastoji se iz komode nešto starijeg doba, ali i velikog trpezarisjkog stola sa stolicama od punog drveta.


U produžetku dnevne sobe je i kutak u kom je smješten kamin, gdje oko praznika porodica najviše voli da se okuplja. Bake, deke, roditelji, tetke, teče i braća tada okupljaju se u Mirkinom i Vujadinovom domu, a upravo oni biće najsrećniji kada dođe trenutak da se konačno vrate u domovinu.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.