x

Mjesto gdje cirkulišu najljepše djevojke i prave Sarajlije: Deco Bar - ljetna atrakcija u gradu! (FOTO)

Sa najboljom lokacijom u Sarajevu, u ulici Zelenih beretki 22, smješten je Deco Bar, po svemu jedinstven i poseban. Autentičan i ekskluzivan plijeni pažnju samim prolazom kraj njega i predstavlja okupljalište najljepših i pravih Sarajki i Sarajlija. Sa jednom od najboljih ljetnih bašta među omiljenim je za izlazak, naročito tokom aktuelnih dana, gdje je nerijetko ispunjen i brojnim turistima. 

Zelenih beretki 22, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

066 666 226

Deco Bar dizajnom i unutrašnjim uređenjem predstavlja prostor koji svojim prostornim kvalitetama i atmosferom ugađa mlađoj, urbanoj publici otvorenoj za nove stvari i novu jedinstvenu ponudu pića. Za uređenje su korišteni posebno odabrani materijali kojima su tretirani podovi, zidovi, šank i ostali prostori. Ambijent Deco Bara daje poseban doživljaj bara s vrhunskom ponudom te namijenjenog spontanom druženju u opuštenom prostoru u centru.


Glavno obilježje Deco Bara je jednostavnost i suzdržanost od dekorisanja čime je postignut i jasno definisan prostor koji svojim bojama i osobinama daje ugodnu i modernu sofisticiranost, bez vizuelnog pretrpavanja bara. Naglasak je svakako na ljetnoj bašti koja se nalazi u jednoj od najpoznatijih ulica u gradu, a kojom naročito tokom ljeta prolazi najveći broj prolaznika i turista. Deco Bar je jednostavno mjesto gdje ćete biti viđeni i odakle će svako biti viđen.


Deco Bar je savremeni, urbani bar u samom centru koji osim što je inteligentno složen po mjeri, te pored fantastične lokacije i enterijera ima i neodoljivu ponudu kojoj je teško odoljeti. Ekskluzivne ponude su potpuno jedinstvene i stvorene za sve posjetioce, koji će po najboljoj cijeni uživati u samo najboljem. Ovdje ćete svakako osjetiti duh prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i novu dimenziju izlazaka. Deco Bar je mjesto užitka, garancija lude zabave i vrhunske atmosfere. Dobrodošli!

Deco Bar je aktivan i na društvenim mrežama Facebook i Instagram:

https://www.facebook.com/decobarsarajevo/

https://www.instagram.com/decobarsarajevo/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.