x

MLADOŽENJA SE POŽALIO

Mlada zamolila dječaka da napusti vjenčanje jer je nosio bijelo odijelo: "Tvoja žena je luda"

Objava je završila tako što je mladoženja rekao da mlada od vjenčanja boravi s majkom

Jedan mladoženja je na Redittu podijelio kako mu je scena s njegovog vjenčanja zagorčala početak bračnog života.

Počeo je govoreći da je ceremonija bila "nevjerovatna", piše Slobodna Dalmacija.

Ljuta na nećaka

- Moja supruga je bila vrlo stroga prema činjenici da nijedan gost ne smije nositi bijelo, što je razumljivo jer se za žene to smatra nepristojnom ili lošom srećom na vjenčanjima, mislim. I prijem je išao dobro, sve dok nisam primijetio da moja supruga hoda do kupaonice s licem u rukama. Bila je uznemirena - počeo je priču.

Mladoženja je požurio u kupaonicu provjeriti šta se dešava sa suprugom. Kad je došao tamo, zatekao ju je kako sjedi na podu s razmazanom maskarom po licu.

Kad ju je pitao šta nije uredu, rekla mu je da je uzrujana jer je jedan od njihovih nećaka nosio bijele traperice i bijelu leptir-mašnu.

Mladoženja je nastavio:

- Odmah sam pomislio kako je potpuno pretjerala jer je šestogodišnje dijete i nije imao pojma da ne može nositi bijelo na vjenčanju. Rekao sam joj da pretjeruje, ali na puno ljepši način, i rekao sam da bi trebala otići uživati u prijemu i zaboraviti na cijelu stvar. Na kraju je poslala poruku sestri da dođe u kupaonicu i popravi šminku, kako bi se mogla vratiti i dobro se provesti."

Mladoženja je neko vrijeme mislio da je sve uredu, a kad je vidio svoju mladu kako razgovara sa sestrom, majkom dotičnog dječaka, mislio je da samo bezazleno razgovaraju.


Međutim, to nije bio slučaj.


- Sat kasnije sestra me povukla sa strane i izgrdila zbog ponašanja moje supruge. Rekla je da je moja žena zamolila nju i sina da odu, osim ako presvuče dijete. Ovo mi nije bilo uredu, pa sam zamolio suprugu da razgovara i objasnio sve što mi je sestra rekla. Moja žena je rekla da je potpuno u pravu za ono što je tražila, a ja sam joj rekao da, ako izbaci moju porodicu, onda ću i ja otići - napisao je mladoženja.

Mlada završila s majkom

- Moja žena je ponovno počela plakati i govoriti da je ovo njen dan i ne želi da ga uništi naš nećak. To me razljutilo jer mi je bilo dosta toga što nam je uništila dan zbog nečeg glupog. Tada sam rekao da nije samo sebična, već da je ludo nesigurna ako je zabrinuta zbog toga što šestogodišnjakinja izgleda bolje od nje - nastavio je.

Objava je završila tako što je mladoženja rekao da mlada od vjenčanja boravi s majkom, a "nijednom još nisu razgovarali".

- Njena mama me jutros zvala i rekla da se moram odmah izviniti što sam pretjerao - zaključio je.

Sada se obratio korisnicima Reddita kako bi saznao je li pogriješio što je progovorio.

Većina korisnika stala je na njegovu stranu.

- Njena reakcija bila je stvarno ekstremna i ne mogu shvatiti zašto je to dijete uopće važno - jedan je od komentara.

- Nisi u krivu... Tvoja nova žena je luda. Ali... Oženio si je... - komentirao je drugi.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.