x

imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus

Mogu da koristim svoju ruku i tek ću je koristiti: Dea Đurđević nakon operacije ne skida osmijeh s lica!

Voditeljka "Pinka" Dea Đurđević je prije dva dana prošla još jednu intervenciju ruke, četiri godine nakon strašne saobraćajne nesreće.

Ona je 2019. godine doživjela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

Nakon operacije, jučer se oglasio njen partner Mladen Mijatović i otkrio u kakvom je voditeljka stanju.


Sada se oglasila i Dea i pokazala da je i dalje optimistična i nasmijana, za šta ima veliki razlog.

- Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmjernoj podršci. Jučer mi je prof. dr Marko Bumbaširević operisao šaku i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtjevna operacija koju samo on može da uradi u Evropi. Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osjećam fantastično - počela je Dea na Instagramu i dodala:


- Beskrajno sam zahvalna dr Bumbašireviću što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. Učinio je nemoguće. Magija. Hvala vam na divnoj njezi i svim osmjesima. I ovo smo preživjeli. Sada još jače. Kada je najteže onda se najljepše smijemo i najjače se borimo. Vidimo se sutra ujutro na RTV Pink. Budite mi bezbijedni - napisala je ona.


Podsjetimo, Mladen je jučer objavio kako je prošla operacija.

– Sve je prošlo kako treba i doktor je zadovoljan. Sutra već izlazi iz bolnice. Oglasiće se malo kasnije na Instagramu, pa će detaljno objasni - rekao je on.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.