x

Moja kćerka je lavica! Tata male Monike presretan: Djevojčica konačno stigla kući, danas otpuštena sa Dječje klinike!

NIŠ - Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, djevojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dječje klinike niškog KC na kućno liječenje.

Ona je na Klinici za dečju hirurgiju boravila 19 dana.

- Svi smo čekali ovaj dan kada će naše dijete da dođe kući, kada će sva ova agonija da prestane - rekla je majka Aleksandra po Monikinom izlasku iz bolnice.

Podsjetimo, Moniku je na putu do škole oteo i 10 dana u zatočeništvu držao osumnjičeni Ninoslav J, koji se sa njom skrivao po zemunicama i napuštenim kućama u knjaževačkom i niškom kraju.


Poslije toga, kada je Jovanović vidio da im je potraga za petama, a na saslušanju je rekao "da su policajci bukvalno prolazili pored njih dvoje", oni su se pješke uputili u malčanski kraj, odnosno selo Pasjača. Dok je potraga bila u knjaževačkom kraju, 29. decembra, mještanin Emil Savić je došao u svoju rodnu kuću iz Niša i zatekao djevojčicu i otmičara koji je pritom pobjegao kroz prozor. Djevojčica je nađena živa, ali iscrpljena od višednevnog pješačenja. Ona je poslije provedenih dvadesetak dana u Kliničkom centru, prema riječima ljekara, danas konačno puštena kući.

Ispred porodične kuće, sačekali su ih rođaci, komšije i prijatelji kako bi je pozdravili i zagrlili jer su poslije mnogo muka svi zajedno dočekali današnji dan i sretan kraj - da se djevojčica vrati svojim lutkama, igračkama i svom nekadašnjem životu.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.