x

Molila je porodicu da Šabana ne sahrane danas: Ovo je najtužniji rođendan Šaulićeve kćerke Sanele! Otac joj pripremao veliko iznenađenje!

Šaban Šaulić, koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Njemačkoj 17. februara, neposredno prije odlaska u Njemačku, pripremao je zajedno sa suprugom Gordanom Šaulić slavlje za najstariju kćerku Sanelu Šaulić.

Naime, Sanela Šaulić rođena je 21. februara i tačno na današnji dan ona je trebalo rođendan da proslavi sa najbližima. Međutim, stravična tragedija zavila je u crno cijelu porodicu i današnji dan najtužniji je rođendan Sanele Šaulić.

Kćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka - Luku Adžića, kojeg je dobila u prvom braku sa Ivanom Adžićem, i kćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirkovićem.


Podsjetimo, Sanela i Mihajlo su odmah pošto su saznali za tragediju otputovali u Njemačku, ali će im danas tek nakon obdukcije biti dozvoljeno da tijelo preminulog oca dovezu u Srbiju. Kako se pisalo, Sanela je molila samo da se njen otac ne sahrani na njen rođendan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.