x

IAKO JE U ŠESTOJ DECENIJI

Monika Beluči oduševila novim fotografijama: Evo šta je pratioce najviše zadivilo

Njena vanremenska ljepota ne blijedi


Monika Beluči (Monica Bellucci) još jedanput je pokazala da njena vanremenska ljepota ne blijedi, čak ni u 58. godini. Stas, ljepota, figura i harizma kojima plijeni njen su zaštitni znak. Nedavno se slikala za naslovnicu svjetski poznatog modnog časopisa "Bazar" i sve oduševila u inspirativnim modnim kombinacijama.


Čini se da se italijanska modna ikona i glumica ne mijenja godinama, ali njeni fanovi su ipak uspjeli da primijete jednu malu promjenu. Pratioci i brojni strani mediji pišu kako Monika izgleda mršavije nego ikad. Italijanska diva pozirala je u svečanim crnim kombinacijama koje su još dodatno istanjile njenu figuru. Također, zasjala je i u vatreno crvenoj haljini i crnom jednodijelnom komadu. Jedna od najljepših žena svijeta na posljednjim fotografijama izgleda mršavije nego ikad.


"Mršavija nego ikad", "Kakva figura", "Najljepša žena na svijetu","Kraljice", "Blistaš", bili su samo neki su od brojnih komentara.


Nedavno je bila u žiži javnosti kada se saznalo da je u vezi sa režiserom Timom Bartonom. Kako kaže za taj odnos, to je jedan od onih susreta koji se možda desi u životu.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.