x

Morali su da napuste grad zbog njenog problema: Otkrivena velika istina o odrastanju Teodore Džehverović!

Mnogima je poznato to da je Teodora Džehverović sa porodicom živjela u Pančevu prije nego što su se preselili na Novi Beograd. Pjevačica sada, u intervjuu za srbijanski Kurir Stars, otkriva da je razlog preseljenja bio problem koji je imala u osnovnoj školi.

– Rođena sam u Kačarevu, gdje smo stanovali do mog sedmog razreda. Ali, u osnovnoj školi nisu imali razumijevanja za moju ljubav prema baletu i nastavnici su odbijali da me puštaju sa posljednjeg časa kako bih odlazila na trening – počela je priču Džehverovićeva.


– Zbog toga smo se preselili u Pančevo, gdje sam išla na profesionalne časove. Tu smo ostali do osamnaeste godine kada sam počela da se takmičim u “Zvezdama Granda”. Bio je to novi povod za selidbu kada smo stigli na Novi Beograd. To je stvarno bio šok, jer nam je dugo trebalo da se priviknemo na novi grad. Ovdje nismo imali prijatelje, mama se mučila i sa Novog Beograda putovala u Pančevo zbog posla. Preispitivala sam se jesmo li donijeli ispravnu odluku, ali sam imala podršku porodice – ispričala je u jednom dahu Teodora, koja danas, poslije učešća u “Zadruzi”, živi sama na Dorćolu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.