x

MR GRAF: Sve što ste nekad samo zamišljali sada je na dohvat ruke!

Od sada će svaka Vaša ideja koja Vam padne na um biti realizovana. Naime, MR Graf d.o.o. na adresi Azize Šaćirbegović bb u Sarajevu radi sve što Vam je potrebno od štampanih materijala, neovisno da li je riječ o najmanjim detaljima ili megalomanskim zamislima. 

Azize Šaćirbegović, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 61 739 709

Bilo da su u pitanju 3D zidne tapete, slike na kanvasu, posteri i sva druga štampa prema Vašoj ideji, MR Graf je tu da svaku Vašu ideju pretvori u stvarnost. 

Na Vama je samo da dostavite pripremu i vaš materijal će biti u najkraćem roku isporučen. Ukoliko nemate pripremu DTP studio MR Grafa   je spreman da odgovori svakom Vašem zahtjevu.


Kako su aktuelne tapete upravo ovdje ćete pronaći one najidealnije za Vaš ambijent, neovisno da li je riječ o onim za dom, posao, ili neku drugu namjenu. Po preporuci ljubaznog osoblja ili fotografijom po Vašoj želji MR Graf je tu da uradi bilo koju dimenziju i Vašoj prostoriji da potpuno novu priču. 

MR Graf ima uistinu bogatu ponudu izrade svega što poželite, stoga ukoliko želite imati unikatne stvari, s tim da kreator toga možete biti upravo Vi, onda ste na pravom mjestu. 


Ovdje ćete pronaći sve na jednom mjestu i u najkraćem roku. Od sada je sve moguće, a u MR Grafu prema Vašoj potrebi možete naručiti sljedeće (neovisno o količini): postere, plakate, prozorsku i zidnu grafiku, pdna grafiku, kapaline, forex, pleksiglas, woblere, hangere, mash, ceradu, roll up sisteme, promo pult, optički kater, štampu na tekstilu, UV štampu, letke, brošure, kataloge, kalendare, knjige, restoranski meni, memorandume, fascikle, NRC blokove, muflon naljepnice, etikete, stikere, koverte, pozivnice, čestitke, vizit kartice, spiralni uvez, tvrdi uvez. 



Kontaktirajte MR Graf i samo recite šta ste zamislili i smatrajte to riješenim. 

Telefon: +387 61 739 709

Facebook: https://www.facebook.com/MR-GRAF-392086304878357/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.