x

doživio nezgodu

Muharem Serbezovski pao na snimanju novogodišnjeg programa: Polomio kuk, hitno ga operisali!

Pjevač Muharem Serbezovski doživio je nezgodu na snimanju novogodišnjeg programa, kada je pao i povrijedio kuk.

Voditelj emisije Goran Čomor i ekipa su odmah pozvali Hitnu pomoć, a pjevač je danas operisan.

Serbezovski je doputovao iz Njemačke samo kako bi prisustvovao snimanju prazničnog programa, a neposredno pred nastup, dogodila se nezgoda.


- Znate kako je u studiju, jaka svjetla, gužva. On je čovjek pao sa visine od 20 centimetara, sreća nije bilo previsoko. Povrijedio je kuk... Mi smo mu odmah pritrčali u pomoć, da vidimo šta se dešava i kako je - počeo je Goran i dodao:


- Rekao nam je da se dobro osjeća, ali mi smo za svaki slučaj pozvali Hitnu pomoć. Kada su stigli ljekari, pomislili su da nije neko naprsnuće, pa su ga odveli u bolnicu. Tamo je primio injekciju, snimili su ga. Mislili su da nije strašno - otkriva Čomor.

Ipak, na kraju se Muharemu stanje ipak zakomplikovalo, te je morao da ide na operaciju kuka.


- Danas je ipak imao operaciju kuka. Mislim da je upravo izašao iz operacione sale, jer vidim propušteni poziv. Rekao je da će me zvati kad se završi operacija - kaže Goran.

On dodaje i da je Muharemu jako zahvalan, jer se nakon što je završio preglede tog dana kada se povrijedio, vratio u studio.


- Ja moram da kažem da je taj čovjek jedan veliki profesionalac, jer se na kraju svega toga vratio i otpjevao pjesmu bez ijedne greške. Veliki respekt za njega. Da se meni to dogodilo, ne znam da li bih mogao da uradim isto - rekao je voditelj.

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.