x

skijanje u martu

Na Bjelašnici još nije kraj zimskim radostima, ne propustite specijalne ponude! (Foto+Video)

Sredina je marta, a mnogi ovo vrijeme smatraju najljepšim za zimske radosti. Naša ekipa je boravila na Bjelašnici, a uvjerili smo kako je martovski dan na "Bjeli" idealan za opuštanje i lagodne trenutke. Da sve bude savršeno pobrinuli su se ispred Olimpijskog centra Bjelašnica. Naime ZOI 84 donosi brojne pogodnosti i specijalne ponude u danima marta. 


Pored sjajnog događaja najavljenog za 20. mart pod nazivom Sabah Ski, na Bjelašnici vas čeka još dosta drugih iznenađenja. 

Do kraja ovogodišnje ski sezone čekaju vas specijalne ponude „post-season workdays“ popusta u kojima će svi pronaći nešto za sebe i svoje najbliže.


Za seniore preko 60 godina koji uživaju u zimskim sportskim aktivnostima od ponedjeljka do petka omogućen je popust na kupovinu dnevnog i poludnevnog ski pass-a, sa popustom od -40 odsto na redovne cijene.

Naravno, mislilo se i na najmlađe, pa su tako omogućeni i porodični paketi sa popustom od 50 odsto koji se odnosi na dnevne karte za skijaše i bordere do 12 godina. Karte se kupuju isključivo uz ski pass-ove za odrasle osobe. Porodični paket podrazumijeva kupovinu najmanje jedne dječje i jedne odrasle karte. Odrasle karte se obračunavaju po punoj cijeni, a jedan paket može imati do 4 dječje karte.


Tu je i Post Season Workdays što znači da do kraja sezone skijaju svi!

Ovaj put promo aktivnost odnosi se na skijaše i bordere koji znaju šta znači sezona u martu, i sve one koji su dane godišnjeg odmora planirali u ovom mjesecu.

Svi skijaši i borderi, koji kupe dvodnevnu kartu od ponedjeljka do srijede dobit će treći dan skijanja gratis. 

.

.

..

.

.


Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.