x

tuga

Na Isidoru Bjelicu svi zaboravili: Niko nije došao na njen šestomjesečni pomen!

Nedavno je obilježeno šest mjeseci od smrti spisateljice Isidore Bjelice, a na pomenu se pojavila samo uža porodica.

Tragom informacije da su na Bjelicu svi prijatelji zaboravili, pozvana je pjevačica Zorana Pavić, koja je bila veoma bliska sa Isidorom dok je bila živa.

- Nisam bila na pomenu i ne bih o tome da pričam. Ja imam neku svoju priču vezanu za Isidoru, a to što se tiče groblja, na pomen treba da izađe najuža porodica i familija. Pogotovo sada kad je epidemija korone. Ja imam svoje načine za obraćanje Isidori. Gdje god krenem i gdje god se nađem ja upalim svijeću - rekla je Zorana i dodala:


- U kontaktu sam sa Isidorinom sestrom Majom, koja je bila na žurki u bijelom koju sam organizovala prema Isidorinoj želji. Sa njenom majkom sam bila u jako bliskom kontaktu kada sam to organizovala i bila mi je od velike pomoći. Žena je u svojoj tuzi i neću da je zamaram. Kada se u nekoj emisiji spomene Isi, ja joj to pošaljem- rekla je Zorana i objasnila zašto je organizovala žurku u bijelom:

- Ja sam samo ispunila želju svojoj drugarici i jedino što mogu da kažem jeste da ne bih mogla sa tim da živim da je nisam organizovala - rekla je Zorana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.