x

Na njenoj sahrani dogodilo se nešto sramno: Dona Ares preminula je poslije borbe sa rakom, a mjesec dana pred kraj uradila je bolnu stvar!

Pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je 02.10.2017. u 40. godini, u svom rodnom gradu Bihaću.

Od kada je povela svoju bitku sa rakom, Dona Ares se hrabro držala i na društvenim mrežama je bila prava inspiracija za sve ljude koji imaju istu muku. Međutim, nekoliko mjeseci pred smrt objave su bile sve rjeđe, a posljednje što je na svom Instagramu objavila pet dana pred smrt bila je njena fotografija iz mlađih dana gdje se obratila direktno fanovima sa kojima je imala intezivan kontakt:

- Voli vas vaša Dona Ares - napisala je pjevačica.


Prije toga, pjevačica je preživjela još jednu muku u životu. Ona je raskinula dugogodišnju vezu sa svojim suprugom, kompozitorom Džavidom Ljubovicem, a o tome je obavijestila i svoje pratioce na Instagramu uz iskrenu poruku:

- Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega. Nikada! Zbogom, hej, hej... goodbye! Forever - napisala je pokojna pjevačica.


Iako su bili rastavljeni, Ljubovic je do kraja bio uz Donu, baš kao i tokom njene čitave borbe sa rakom.

Inače, nesretna pjevačica se dva puta izluhečila, ali se bolest uporno vraćala, a sve se odigravalo pred očima javnosti koju je Dona htjela da osvijesti o bolesti i prolaznosti života.


Za vrijeme njene bolesti dobila je podršku brojnih kolega sa estrade, a nakon smrti su društvene mreže bile zatrpane statusima poznatih ličnosti o Doni Ares, ali samo se sedam pjevača pojavilo na njenoj sahrani.

Voditeljka i pjevačica, Hana Hadžiavdagić Tabaković, bila je Donnina prijateljica i upravo je ona u statusu na Fejsbuku napisala da je od čitave estrade na sahranu došlo samo njih sedam, a od pjevača koji su sa Donom pjevali na humanitarnom koncertu samo jedan.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.