x

Na Stupu otvoren butik Barmalos: Savršen izbor odjeće za žene i djecu!

U rezidencijalnom naselju Bulevar na Stupu svečano je otvoren butik Barmalos. Sjajno druženje povodom početka rada, uvertira je u to kako ćete na ovom mjestu moći pronaći najbolji izbor garderobe za vas ili vaše najmlađe. Butik za žene i djecu je spreman da vas dočeka i pruži vam posebne komade odjeće, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

Barmalos Boutique

Džemala Bijedića, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

061 316 373

Butik Barmalos je na oduševljenje mnogih otvorio svoja vrata. Gala veče otvorenja je proteklo u savršenom redu, a dame su imale priliku da se uvjere kako ih tamo očekuju najbolji komadi odjeće. Po svemu poseban, butik Barmalos, potruditi će se da svojim mušterijama priušti originalan, te naravno kvalitetan izbor odjeće. Barmalos je mislio i o najmlađima, pa ćete zateći i super stvari za djecu. 


Barmalos butik je opremljen po uzoru na radnje u evropskim prijestonicama. Butik u ekskluzivnom prostoru odiše glamurom i elegancijom. Drugačiji od svih, ne samo po izgledu, već i po izboru ženske i dječije garderobe, Barmalos će bez sumnje postati jedno od omiljenih mjesta svima koji žele imati nešto jedinstveno, udobno i kvalitetno na sebi. 


Posjetom u butik Barmalos ćete se uvjeriti da je garderoba za vas, ili vaše najmlađe nešto što će vas učiniti sretnijima, a ono što morate znati jeste da će se njihova ponuda konstantno obogaćivati i da ćete iznova moći da uživate u raznim kolekcijama. Barmalos je spreman da vas dočeka zajedno sa vašim najmlađim, stoga dobrodošli. 

Kontakt telefon: 061 316 373

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.