x

NADEŽDA UHVAĆENA U VRELOJ AKCIJI SA ŽENOM: Pjevačica se strasno ljubila sa bivšom zadrugarkom, a evo šta je priznala!

Nadežda Biljić stavila je nakon izlaska iz rijalitija tačku na emocije koje je gajila prema Mikiju Đuričiću i posvetila se sebi i svojim najmilijima. Ona je riješila da izvede svoje prijatelje koji su joj predložili da posjete jedan prijestonički gej klub, što je Nadežda prihvatila bez problema, a tamo je srela jednu bivšu cimerku iz "Zadruge" sa kojom se srdačno pozdravila.

"Srela je jednu poznatu učesnicu rijalitija, zajedno su bile u "Zadruzi" i baš se obradovala kada ju je vidjela. Izljubile su se, pozdravile i riješile da se zajedno zezaju u klubu. Bilo je tu i alkohola, dobre muzike, pa se Nadežda izgleda malo opustila i počela pred svima da se ljubi sa tom zadrugarkom, ja ne smijem ime da joj otkrivam", priča posjetilac kluba koji je posmatrao tu situaciju i nastavlja:


"Obećao sam da neću da otkrivam. Ne znam, nisam znao da je Nadežda u fazonu, pa smo svi bili u šoku kada smo vidjeli kako se ljube pred prepunim klubom... Mada, možda su se zezale, ne znam, ko zna. Sve u svemu, simpatično i slatko je bilo", ispričao je izvor, a onda se oglasila i popularna pjevačica.


"Ma, to je bila sprdnja. Provocirala me je cijelo veče: "Ne smiješ, ne smiješ, znam da ne smiješ", i onda sam joj pokazala da itekako smijem (smijeh)! Ma, svi znaju da ja volim muškarce, ovo je bilo čisto zezanje, ništa spektakularno... Sigurna sam da se svaka druga djevojka na taj način nekad zezala sa svojim drugaricama, iako to mnoge nikad ne bi priznale zbog okoline", objasnila je Nadežda koju smo pitali da li joj je poljubac sa ženom prijao.

"Samo žena zna šta je jednoj ženi potrebno, poljubac", zaključila je Biljićeva.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.