x

uvijek in

Najbolje kombinacije neprolaznih polo majica

Jednostavni uzorci, pruge, i sve moguće boje koje su danas dostupne na tržištu čine je idealnom za sve moguće i nemoguće kombinacije.

Trendovi dolaze i prolaze, ali neodoljivi šmek polo majica ostaje zauvijek.

Ako postoji neki odjevni predmet koji bi se mogao nazvati savršenom kombinacijom svakodnevnog i poslovnog, onda bi to definitivno bila stara dobra polo majica. Dizajnirana s namjerom da posluži elegantnoj prezentaciji klasičnih sportova poput golfa i tenisa, ova majica je polako ali sigurno našla put ne samo do visokog društva već i do modnih pista.


Slobodno je možemo definisati kao jednostavnu, obično pamučnu košulju kratkih rukava sa malenom kragnom i (najčešće) jednim džepom. I to je, vjerovali ili ne, ponekad apsolutno sve što vam treba da biste se mogli nazvati komadom garderobe koji je otjelotvorenje dobrog ukusa.


Jednostavni uzorci, pruge, i sve moguće boje koje su danas dostupne na tržištu čine je idealnom za sve moguće i nemoguće kombinacije, pa tako polo majicu možete nositi fino ušuškanu u neke stroge pantalone sa visokim strukom, ili nehajno pridruženu nekoj mini suknji ili kratkim pantalonicama.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.