x

PROVEDENA ANKETA

Najgore i najbolje teme za prvi izlazak s muškarcem

Rezultati studije donose popis tema o kojima muškarci žele razgovarati prilikom prvog izlaska, ali i popis onih koje je najbolje izbjegavati

Prvi spojevi mogu biti uzbudljivi i nezaboravni, ali i neugodni i strašni. Mnogi su tada zbunjeni i ne znaju o čemu bi razgovarali s neznancem ispred sebe. Ipak, kako bi taj trenutak bio nešto lakši, napravljene su mnoge studije koje donose preporuke kako se ponašati na prvom izlasku.

U posljednjoj studiji na tu temu, pokušalo se doći do odgovora koje je teme dobro, a koje loše otvarati na prvom izlasku, iz muške perspektive.

Kako bi pomogli ljudima da lakše 'prežive' prvi izlazak, stranica za upoznavanje partnera pitala je muškarce da otkriju koje su im dobre, a koje loše teme za prvi izlazak.

Evo što su otkrili u svojoj anketi:

Poželjne teme

1. Razgovarajte o djeci

Anketa je otkrila da 41 posto muškaraca želi razgovarati o želji, nespremnosti ili nemogućnosti partnerice da ima djecu, tokom prvog izlaska ili ubrzo nakon toga. Nije važno kada, samo da je prije nego što stvari postanu ozbiljne. Ne želite maštati o životu s nekim tko ne želi iste stvari.

2. Razgovarajte o poslovima

Čak 66 posto muškaraca želi razgovarati o statusu zaposlenja tokom ili neposredno nakon prvog izlaska.

3. Budite iskreni i otvoreni

Osjetljive, ali važne informacije - poput toga imate li djecu ili se razvodite - treba iznijeti tokom prvog kontakta, prema 56 posto muškaraca u anketi.

Zabranjene teme

1. Razgovor o tome s koliko ste partnera spavali

Čak 52 posto muškaraca ne želi znati koliko su partnera imale njihove djevojke u prošlosti. Svakako ne žele čuti o bivšima na bilo kojem sastanku.

2. Razgovor o novcu

Samo 8 posto muškaraca želi znati vaše financijsko stanje, no ostali bi radije da o tome ne pričate. Možete govoriti o svom poslu, ali ne i o plaći.

3. Otkrivanje seksualnih sklonosti

Nevjerojatnih 68 posto muškaraca preferira da se ne otkrivaju nikakvi neobični fetiši tokom prvog izlaska. Pričekajte malo, do trećeg izlaska, donosi YourTango.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.