x

MALO JE POZNATO

Najljepša balada Marine Tucaković posvećena je poznatom bračnom paru: Evo šta se krije iza stihova u kojima se mnogi pronalaze!

Marina Tucaković autor je najljepših stihova otpjevanih na srpskom jeziku, a njena zaostavština postala je vječnost. Gotovo cijela estrada je upravo njoj zahvalna na neprolaznim hitovima koje je napisala, a jedan od njih je i pjevač Željko Samardžić, koji je otkrio dosad nepoznat detalj.

Željko Samardžić je naime u emisiji "Premijera" ispričao kako je Marina Tucaković jednu pjesmu, koju je on otpjevao, posvetila njegovoj supruzi Maji, nadahnuta njihovom višedecenijskom ljubavlju koja je odoljela svim izazovima, među kojima je i suočavanje sa starenjem.


- Marina je davno jednu pjesmu posvetila mojoj supruzi. Iako je to "njena" pjesma, ja je na svojim koncertima posvećujem svim ženama koje polako ulaze u ozbiljnije godine. Riječ je o numeri "Pokaži mi šta znaš" - otkrio je Željko Samardžić u pomenutoj emisiji.


"Pokaži mi šta znaš, da još si najbolja kad me osvajaš, da još si najljepša kad se dotjeraš, da još si najluđa kada mi usne daš. Pokaži mi šta znaš, da još si carica, da kažem: 'Vidi je, to je moja curica' i sebi nadimak najgori da dodijelim ako ikad drugu poželim", glase stihovi ove pjesme koju je za Željka Samardžića napisala Marina Tucaković.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.