x

Najljepša romantična mjesta za parove

Ljeto, sunce, more, plaža, zalasci sunca i zaljubljeni pogledi! Zvuči i više nego dovoljno da uživate u ljubavi i ljetu sa svojom voljenom osobom. Donosimo vam nekoliko prijedloga za prelijepe tropske destinacije, koje bi trebalo da posjetite sa svojim partnerom:

1. Kapri – Italija

Ovo romantično ostrvo Napuljskog zaliva ostaviće vas bez daha. Neobičan reljef i izuzetno prijatna klima ovo mjesto čini destinacijom iz snova. Mjesto satkano od snova i glamura, kroz istoriju je bilo inspiracija mnogim umjetnicima. Idealno da pobudi vaša romantična osjećanja, ovo ostrvo osvježiće vašu ljubav i podariće vam prostora za uspomene koje se pamte cijelog života. 

2. Santorini – Grčka

Santorini je nazvan mjestom iz bajke, pa je idealan izbor da svoju bajku proživite baš na ovom ostrvu! Ovdje ćete dočekati najljepši zalazak sunca na svijetu. Krstarenje i bijelo vino dok se noć spušta na ovo prelijepo ostrvo, možda su trenuci, koje ćete godinama kasnije prepričavati sa svojim partnerom uz stidljive poglede i široke osmjehe. Ispišite svoju bajku na ovom istinskom, zemaljskom raju!


3. Mikonos – Grčka

Ovo romantično ostrvo pruža mogućnost za pregršt intimnih trenutaka, poput organizacije privatne večere pod vedrim nebom, obilaska ostrva brodićem i uživanje u mnogobrojnim ljepotama, po kojima je ovo ostrvo zaista posebno. Ovo ostrvo ima nekoliko idiličnih plaža, a posebno je uzbudljivo noću, jer je ovo ostrvo pravi pogodak, ukoliko ste par koji voli da izlazi i zabavlja se. Ukoliko se dobro raspitate, saznaćete za mnoga tajnovita mjesta koja možete posjetiti.

4. Rovinj – Hrvatska

Rovinj je najromantičniji grad u Hrvatskoj. Kažu da je Rovinj pravi biser Jadrana. Romantika ovaj grad posjećuje sa prvim znacima sunca, kada uz kafu sa terase možete posmatrati luku koja se budi. Rovinjski arhipelag u sebi čuva čak 22 ostrva, pa možete uživati u obilasku bar nekih od njih. Zbijene, kamene kuće za čas će vas vratiti u vrijeme renesanse, i pružiće vam mogućnost da uživate u svojoj ljubavi na autentičan način. Svemu tome doprinijeće i muzika koja kruži ulicama ovog prelijepog grada.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.