x

Najtužnija objava u karijeri: Bend koji je svirao na svadbi stradale Antonele iz Splita podijelio potresnu poruku

Prilikom slijetanja autobusa s nadvožnjaka u blizini Venecije, mlada Splićanka Antonela Baković (24) je izgubila život, a njen suprug Marko Baković je teško je povrijeđen.

U nesreći je poginula 21 osoba, uglavnom mladi turisti.

Članovi benda koji su svirali na svadbi preminule Splićanke su objavili fotografiju sa vjenčanja i posvetili joj dirljivu objavu.

Ovo je najtužnija objava u mojoj karijeri… Prije nešto manje od mjesec dana zajedno smo slavili vaš novi početak, pjevali i svirali dok smo imali i zadnji atom snage, a sada srce puca od tuge i boli jer sve je to prestalo u jednom trenutku.

Draga Antonela, počivaj u miru, čuvaj svog Marka od gore s nebeskih visina…

Porodici izjavljujem iskreno saučešće u moje ime i ime svih članova benda “Miro boem i Aritmija benda” – napisao je na Fejsbuk profilu Miro Boem povodom nezamislive tragedije koja se dogodila tri nedjelje nakon vjenčanja bračnog para Antonele i Marka Bakovića.

Njihov medeni mjesec u Veneciji pretvorio se u nezamislivu tragediju.


Podsjetimo, autobus je probio barijeru i zabio se na željezničku prugu u okrugu Mestre, koji je mostom povezan sa Venecijom.

Incident se dogodio oko 19:45 časova dok je autobus navodno vraćao turiste u kamp.


Među poginulima je i 24-godišnja Hrvatica iz Splita, a njen tek vjenčani suprug je teško povrijeđen i prebačen na intenzivnu njegu u bolnici. Hrvatski portal Indeks objavio je da je mlada Splićanka bila trudna.

.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.