x

STIPSA

Najveća zvijezda i najveća štekara: Brena konobarima i frizerima ostavlja do 50 dinara bakšiša!

Lepa Brena jedna je od bogatijih pjevačica na našoj javnoj sceni, ali se čini da ona svoje bogatstvo vrlo marljivo čuva i svaki dinar odvaja sa strane jer je bije glas da je "štekara" koja nigdje ne ostavlja bakšiš. Iako su ona i Saša Popović nedavno prodali "Grand" i uzeli na desetine miliona eura, Brena ne želi da se otvori i počasti radnike za trud koji ulažu oko nje.

- Skoro je bila jedna bezveze situacija sa njom, ovo je veliki kraj, ali ipak se svi znamo. Sjedila sam u jednom frizerskom salonu i čekala svoj red, na jednoj od stolica sjedila je Lepa Brena. Iskreno, ja sam bila oduševljena, htjela sam da je zamolim da se slikamo, ali hvala Bogu pa sam ostala da sedim jer sam uspjela da shvatim kakva je zapravo. Ona je gledala u telefon i malo pričala sa frizerkom koja se potrudila oko njene frizure. Kada je završila, ustala je i ostavila joj tačnu cifru koliko košta usluga, uredno je sačekala kusur i pokupila čak i novčanicu od 10 dinara, ja sam ostala u šoku. Frizerka se ljubazno zahvalila i ispratila je, čini se da nije bila iznenađena ovim postupkom Lepe Brene - započela je priču naša sagovornica.


- Kada sam završila u salonu sjela sam u obližnji kafić gdje me je čekala drugarica. Počnem ja njoj da prepričavam kakav sam zapravo utisak stekla o Breni, a u naš razgovor se uključio tada i konobar. On je počeo da se smije i pitao me šta se čudim, kaže da je poznato da Brena ima zmiju u džepu i da je najveći bakšiš koji od nje može da se dobije 50 dinara - zaključila je ona.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.