x

Nakon što su je Albanci zabranili, oglasila se Ceca Ražnatović!

Svetlana Ceca Ražnatović našla se na meti albanskih medija kojima je stiglo upozorenje zbog puštanja pjevačicinog spota na programu namijenjenom manjinama, pa su je sada zabranili.

Naime, javnom servisu Albanije (RTSh) stigla je opomena od albanskog tijela za audio i video medije zbog puštanja pjesama srpske pjevačice. Iz AMA su u saopštenju naglasili kako je program za manjine na RTSh namijenjen promociji solidarnosti i prijateljstva među narodima i kulturama, te da tu nema mjesta osobama koje promovišu suprotne vrijednosti.

Oni Cecu smatraju osobom koja je podržala postupke pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana dok je bio na čelu paravojnih formacija. Naveli su da je Ražnatovićka više puta bila na čelu antialbanskih istupa, te da je navodno svojim ranim pjesmama inspirisala zločine u Bosni i na Kosovu.


Ovim povodom oglasila se i Ceca, pa je za Srpski telegraf izjavila da ona jeste patriota, ali da nikada kroz svoje pjesme nije širila mržnju ni prema kome.

- Nisam čula da sam zabranjena u Albaniji. Smatram da muzika ne smije da ima granice i barijere. Nikada kroz svoje pjesme nisam slala bilo kakve političke poruke ili mržnju. Uvijek je bilo i biće sve zasnovano na ljubavnim porukama jer moje pjesme spajaju ljude. Kao što i ja volim sve ljude - rekla je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.