x

Napokon nešto bez autotjuna: Svi se pitaju ko je Armin Mešanović, koji je svojim vokalom i pjesmom "Savršen zločin" sve osvojio! Svi kažu da ovaj hit kida!

Talentovani Armin Mešanović je pjevač koji je svojim prepoznatljivim i jedinstvenim vokalom zadobio pažnju bh. javnosti, a koliko se dopao širokim narodnim masama, naročito na svirkama koje pravi sa svojim Triple X Bendom, najbolje dokazuje to što su njegovi termini gostovanja popunjeni nekoliko mjeseci unaprijed. Sada je predstavio novu pjesmu "Savršen zločin", a onaj ko je poslušao apsolutno je oduševljen vokalom. Ne samo da napokon imamo pjesmu bez autotjuna, već i priču u kojoj će se pronaći mnogi mladići i djevojke, a garantujemo da ćete je slušati iznova i iznova. 


Armin Mešanović ima ono za čim žude mnoge pjevačke nade, a to je karakterističan vokal i emociju u glasu. Samim time nije trebalo dugo vremena da se baš on istakne kada su u pitanju muzička natjecanja u kojima je učestvovao, a osim visokih plasmana koje je osvajao, te drugog mjesta, oduvijek je važio za miljenika publike. Svoj put je nastavio graditi hrabro i polako, prije svega kvalitetom. Nigdje nije želio da žuri, a svim projektima koje je radio uvijek se detaljno posvećivao, želeći da sve izgleda perfektno do najsitnijih detalja. 


Pjevač iz Goražda je spremio pravu klubsku pjesmu, koja uveliko osvaja sve ljubitelje dobre muzike. Armin ništa nije pepuštao slučaju, pa je za novu numeru angažovao kolege iz Beograda Jovana Jocu Stefanovića koji je radio aranžman i Aleksandra Acu Živanovića koji je radio muziku. Tekst za pjesmu "Savršen zločin" je pisao Marko Popović, dok se Marko Arsić pobrinuo za spot od kojeg je napravio pravu mini filmsku priču. Kako se čini Armin Mešanović će zajedno sa svojim Triple X Bandom ovom pjesmom zaraziti sve ljubitelje dobrog ritma.


Zapratite Armina putem društvenih mreža Facebook i Instagram:

https://www.facebook.com/armin.mesanovic.773

https://www.instagram.com/mesanovicarmin/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.