x

EKSPLODIRALE MREŽE

Nataša DNK objavila sliku u bikiniju: Ovo sam ja, žena od preko 100 kila!

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, bliži se četrdesetoj, ali je to ne sprečava da voli svoje tijelo i ponosno ga pokazuje. A zašto i ne bi?!

Nataša je novom objavom na Instagramu oduševila mnoge, kada je priznala da ima preko sto kilograma, a onda okačila fotku u bikiniju.

- Ćao, ovo sam ja Nata, žena od preko 100 kilograma. Razgaćila sam se, jer domaćini su mi ovdje takvi. Nemate pojma koliko velika "kohones" moraš da imaš da se skineš u kupaći sa ovom kilažom. Svi koji imaju problem koji imam ja lažu ako izgovore: "Meni ne smeta"...


Ali ako ćemo najiskrenije bilo bi bolje da je drugačije, bilo bi nekako lakše. Velika je borba ispred mene. To se ne žalim to sam se pohvalila. Daću sve od sebe. Sve to radiću javno, zato što ako bude postojala samo jedna osoba kojoj bude lakše sa mnom da prolazi kroz istu borbu, ako samo jednoj osobi pomognem na tom putu; za mene će to biti uspjeh. Zanemarimo estetiku o zdravlju je riječ. Puno vas volim i žešće me je sramota što sam vam objavila ove fotografije, ali znam da će te razumjeti moje razloge - napisala je Nataša, koja je počela da radi na svojoj kilaži, a koliko planira da skine, ostaje da vidimo! Do tada joj pružamo svu podršku!

Natašinu fotku u bikiniju pogledajte OVDJE.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.