x

Ne bojim se ja nikoga: Dečko Snežane Đurišić ponovo u igri sa mlađom djevojkom, a ona sve pustila u javnost: Ginekolog bijesan, ali riješen da je osvoji!

Dečko Snežane Đurišić, Vanja Milošević, navodno je ponovo kontaktirao 27 godina mlađu djevojku putem Fejsbuka i udvarao joj se, tvrdeći da sa pjevačicom nije u ozbiljnoj vezi i napominjući da se ne boji nikoga, navode domaći mediji.

Za razliku od prve prepiske koja je isplivala u javnost u kojoj je doktor tvrdio da su novinari izmislili njegovu vezu sa Đurišićevom, ovoga puta Milošević je promijenio priču, te je djevojci objasnio da sa Snežanom nije u ozbiljnoj vezi, ali da mu je lijepo sa njom i da je pjevačica "prava vatra u krevetu".

Kako mediji bruje, Vanja se prvo malo ljutio na djevojku jer je njihovu prepisku dala novinarima, a onda joj je priznao da želi se.s s njom.


"Ne bojim se ja nikoga, sa Snežanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lijepo mi je sa njom, neću da lažem. Stalno se šetamo i izlazimo, ali opet... Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo da se tajno viđamo i bilo bi nam lijepo. Rekao sam ti da to nije ozbiljna veza i kad-tad će da pukne", pisao je doktor.


Kada ga je pitala zbog čega hoće da ostavi Snežanu, on joj je odgovorio:

"Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne djeluje tako, ali je zaista dobra", napisao je Vanja anonimnoj djevojci. Zatim, prešao je na konkretnije stvari - počeo je da se raspituje šta djevojka ima na sebi.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.