x

teško je

Ne mogu da kažem da sam bolje, prolazim kroz hemoterapije: Marina Tucaković progovorila o svom stanju, a evo šta kaže o finansijama!

Tekstopisac Marina Tucaković već dugo vodi bitku s kancerom dojke koji joj je dijagnostikovan u februaru 2018. godine. Ona je sada progovorila o svom zdravstvenom stanju, a na pitanje kako se osjeća, odgovara: 

"Pravo da vam kažem, onako. Prolazim kroz hemoterapije i vidjećemo šta će biti. Iskreno, ne mogu da vam kažem da se bolje osjećam".

 Poznato je da je ona vječiti optimista, a sada je ispričala kako se tokom teške bitke osjeća sa psihološke strane.


"Ne razmišljam o tome kako se osjećam u psihološkom smislu, nekada sam optimista, ali nekad i nisam", rekla je ona i dodala:

"Podrška porodice jeste važna i čak poželjna, može da pomogne, ali kada se osjećate loše, onda ujedno osjećate da vam niko i ništa ne pomaže. To je sve, valjda, proces koji mora da se odvije. Međutim, izgleda da sam se ja navikla na ovu borbu, šta da radim", iskrena je Tucaković.


Inače, ona je ljetos izjavila da je korona mnogo uticala na njen rad i prihode te da prolazi kroz finansijske poteškoće. Priznala je da joj na ruku ne ide ni liječenje koje je veoma zahtjevno i skupo, ali da uz prihode koje trenutno ostvaruje zahvaljujući autorskim pravima nekako uspijeva da ispliva na površinu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.