x

aktiviraj moć pokreta

Ne propustite: Na zdrav način do zavidne figure uz AMP ONLINE PROGRAM

Bliži se ljeto i vrijeme kada svi želimo predstaviti svoje tijelo u što boljem izdanju. Ukoliko ste preko zime dali sebi "oduška", pravo je vrijeme da uzmete stvar u svoje ruke. Online program AMP (Aktiviraj Moć Pokreta), na čelu sa trenerom Anom Marijom Penavom i stručnim timom osoba ima za cilj da Vam kroz proces mršavljenja ili oblikovanja tijela očuva zdravlje. Dakle, osobe koje su školovane za to što rade će se kroz online program na zdrav i jedinstven način pobrinuti o izgledu svakog klijenta. Promo video pogledajte ovdje.

Ana Marija Penava koja je pokrenula online program "Aktiviraj Moć Pokreta"  od šeste godine života se aktivno bavi sportom, a nakon 12 godina provedenih na atletskoj stazi, upisala je kineziološki fakultet u Mostaru. Vlasnica je AMP fitness&health centra u Posušju, koji broji 200 članova. U želji za daljnjim napretkom i jačanjem svog brenda, pokrenula je online priču pod nazivom AKTIVIRAJ MOĆ POKRETA. 

- "U AMP online program – utkana su sva moja uvjerenja, godine napornog i teškog rada, učenja. Čvrsto vjerujem da samo težak, prožrtvovan i sistematski rad daju kvalitetne i dugoročne rezultate. AMP team je spreman za aktivnost sa svrhom, spremni smo s Vama podijeliti ono što znamo i biti vodilja i podrška na putu do ostvarenja Vaših ciljeva", kaže ona za Ekskluzivu o svom programu, a potom objašnjava po kojem će se principu raditi. 

- "Treninzi se postavljaju 3 puta tjedno na zaključani instagram profil amp_online. Svaki tjedan ćete na raspolaganju imati nova 3 nova treninga, koji na profilu ostaju minimalno 7 dana, kako biste ih stigle odraditi u vremenskom periodu koji Vama najbolje odgovara. Treninzi se odvijaju pod stručnim vodstvom kineziologa, te se radi o kombinaciji više vrsta treninga (HIIT treninzi, TABATA protokol, treninzi snage…) kako bi naša online avantura bila što dinamičnija i zabavnija i kako bismo bili u stanju raznim metodama rada ispuniti različite ciljeve naših klijenata. Treninzi su prilično intenzivni, no za svaku vježbu u treningu postoje regresijske zamjene, odnosno lakše verzije vježbi koje su prilagođene početnicima, te svima koji su u lošijem kondicijskom stanju ili ipak imaju određene zdravstvene poteškoće (primarno ozljede lokomotornog sustava). Naš cilj je da Vas educiramo o pravilnom pristupu tjelovježbi, te da naučite vježbati pametno i prilagođavati si intenzitet treninga. Napominjemo da se treninzi ipak odvijaju bez direktnog nadzora stručne osobe, stoga je potrebno treningu pristupiti odgovorno."


Kako Ana Marija objašnjava za naš portal, ukoliko imate određene ciljeve po pitanju tjelesne težine, uz redovan trening potrebno je promijeniti i prehrambene navike. Pod promjenom prehrambenih navika se ne podrazumijeva konzumiranje restriktivnih dijeta i izbacivanje određenih mikro i makronutrijenata, nego raznolika prehrana koja uključuje široku paletu namirnica.

- "Naš nutricionist se potrudio, na jednostavan način prikazati Vam kako može izgledati jednostavan i zdrav dnevni jelovnik. Bitno je izgraditi zdrav odnos sa hranom i ne kažnjavati se treningom ukoliko ste pojeli nešto slatko.  Ukoliko želite individualno savjetovanje naših nutricionista, i jelovnik koji je kreiran u potpunosti za Vas, to se posebno naglasi, jer naš jelovnik nije individualiziran. Dakle radi se o prikazu jelovnika za prosječnu žensku osobu" - objašnjava ona i dodaje kako će klijenti kroz edukacije sa nutricionistima imati priliku naučiti puno više o prehrani i zdravim prehrambenim navikama.

Bitno je naglasiti kako su svi suradnici AMP Online programa  vrhunski stručnjaci, pa tako i iz područja nutricionizma i psihologije, a na osnovu Vaših pitanja kreirati će live emisije i obraditi sve teme koje Vas interesiraju i koje su potrebne kako bi krajnji rezultat bio odličan. Osnovni cilj je da kroz ovu platformu izgradite zdrav odnos prema hrani, tjelovježbi i vlastitom tijelu, da uz naporan rad i trud steknete zdrave navike, a konačna transformacija će doći kao nagrada. 

Za sve polaznike ovog online programa Ana Marija kaže da će se osnovati motivacijska grupa.

- "Cilj naše motivacijske grupe je da kroz cijeli proces budemo podrška, ponajprije mi klijentima, ali i oni međusobno jedni drugima. Put do ostvarenja cilja težak je u svakom segmentu, pa tako i u tjelesnoj transformaciji. Znamo da se ništa ne može postići bez žrtve i predanog rada, no u određenim trenucima svima ponestane motivacije te tada i sama riječ ohrabrenja, podrške može napraviti veliku razliku. Također u grupu će se slati recepti koji mogu biti inspiracija drugima, ali će se i pisati o nekim borbama koje nastupaju kada se krene u proces promjene. Naš moto je „NEVER GIVE UP“ - nikada ne odustaj! Mi smo team koji nikada ne odustaje, i svim snagama ćemo se truditi da klijente inspiriramo na pozitivne promjene, i da budemo podrška u onim teškim trenutcima kada požele odbaciti sav uloženi trud i odustati."

Rezultati polaznica AMP Online programa su već vidljivi (slika iznad). 

Inače, ukoliko nemate profesionalnu opremu, možete improvizirati npr. sa bocama vode. Dakle, prazne boce vode možete napuniti pijeskom, te Vam one mogu poslužiti kao zamjena za bučice. Umjesto girje, možete uzeti galon vode od 5 l ili dva ukoliko želite malo veće opterećenje. Svakako, polaznici će samim ulaskom u program dobiti više savjeta, a ukoliko ne budu sigurni izvode li pravilno određenu vježbu, moći će se javiti putem video poziva.

Za sve detaljne informacije i prijave, ukoliko ste spremni da mršate na zdrav način i to putem online programa, možete se javiti na Instagram profil: trainwithamp


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.