x

Neka se Miljana i onaj njen nose u p.... materinu! Siniša odlijepio: Otac Kulićeve neće ni da čuje za drugo unuče, a ovo ga najviše nervira!

Miljana Kulić i njen vjerenik Lazar Čolić Zola su, nakon kratkog raskida, riješili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Ubrzo nakon pomirenja, Miljana je priredila pravi šok kada je za crnim stolom otkrila da je radila test na trudnoću i da je on bio pozitivan.

Njena majka Marija Kulić nija bila oduševljena idejom da dobije još jedno unuče, pa joj je savjetovala da uradi abortus i poručila joj da ona ne želi da "odgaja obdanište". Tim povodom se oglasio i Miljanin otac Siniša Kulić koji je, takođe, bio uznemiren zbog izjave svoje kćerke.


"Ma zeza se, nije trudna. Skoro je rekla da je imala menstruaciju. Neka se nosi u p..ku materinu, to je moj komentar. Neka se nose i ona i onaj njen. Dosta mi je više njenog izmotavanja i što stresira majku", bio oštar Siniša.


On nije povjerovao Miljaninim riječima, ali čak i da se ta vijest ispostavi kao tačna, on ne bi podržao svoju kćerku u želji da odgaja dijete sa Zolom.

"Ni pod tačkom razno. Sve što misli Marija mislim i ja", bio je izričit Siniša.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.