x

Nekoliko hiljada Tuzlaka pjevalo sa Amelom Ćurićem: Pjevač "zapalio" Zimski grad! (FOTO+VIDEO)

Pjevač Amel Ćurić ispunio je svoje obećanje i napravio sjajnu žurku sinoć u Zimskom gradu u Tuzli. Nekoliko hiljada Amelovih fanova uživalo je u koncertu, jednom od najposjećenijih nastupa ove godine u Zimskom gradu.


Ćurić je i ovoga puta atmosferu doveo do usijanja i svojim hitovima zagrijao hiljade posjetilaca, ne samo iz Tuzle, već i iz cijele BiH. Da se Tuzlaci itekako znaju zabaviti i organizovati sjajne koncerte, pokazuje i sinoćnji nastup jednog od najpopularnijih bosanskohercegovačkih pjevača. Inače, organizatori Zimskog grada su Magic Factory, Life style, Venus Amica u saradnji s Gradom Tuzla, a pokrovitelj ovog koncerta bila je NLB Banka.


Poznato je da Amela za Tuzlu vežu mnoge uspomene, kako iz pjevačke karijere, tako i iz privatnog života. Stoga, ne iznenađuje činjenica da se u Tuzli, Amel uvijek osjeća kao kod kuće, i da uvijek napravi sjajnu atmosferu u svom gradu.


Ćurić uskoro planira objaviti i novu pjesmu, za koju mnogi smatraju da će biti njegov do sada najveći hit. Ako je suditi po nastupu iz Tuzle, publika će sigurno i ovu Amelovu pjesmu dočekati sa oduševljenjem.

A kako je sinoć bilo u Tuzli, možete vidjeti na sljedećim fotografijama, gdje vam prenosimo mali dio odlične atmosfere, koja do sada nije zapamćena u Zimskom gradu!

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.