x

bolna tema

Nemam ja snage za ovo: Rada prvi put o naslovima da ju je Haris ostavio jer ne može imati djecu!

Popularna pjevačica Rada Manojlović, ne prestaje da intrigira javnost po pitanju njenog odnosa sa kolegom Harisom Berkovićem sa kojim je bila u dugoj vezi.

Rada se često oglašava na svom Instagram profilu gdje obavještava svoje fanove o svemu što se dešava u njenom životu, ali se trudi da svoj ljubavni život ostavi van očiju javnosti. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci, pjevačica je obavijestila svoje fanove da više nije u vezi sa Harisom, nakon čega se nije oglašavala po tom pitanju. Kada su joj od strane novinara bila postavljana pitanja o njemu, imala je samo riječi hvale.


Na svako Radino oglašavanje, pojedinci pokušavaju da bilo šta izvuku iz konteksta i stave je u nepotrebnu dramu. Tako neprestano kruže vijesti koje nisu tačne, a Manojlovićevoj stvaraju glavobolje jer zna da joj nanose samo štetu.


Najnoviji slučaj koji je potresao mladu pjevačicu, jesu tekstovi u medijima, koji navode da je njena veza s Harisom okončana jer Rada ne može da ima djecu, te da ju je pjevač zbog toga, žargonski rečeno "šutnuo".

Rada se oglasila na svom Instagramu, i poslala jasnu poruku svima koji prenose neistine. Nije krila da je povrijeđena i da je ovakvi naslovi bole.


- Šta da kaže čovjek na ovo? Povodom današnjih groznih naslova, nikada nisam izjavila bilo šta vezano za Harisa i dijete. Molim vas ne pišite koješta! Svjesna sam da ovome samo dajem na značaju takvim vijestima, ali molim vas ne zadirite toliko u intimu i ne objavljujte gluposti. Nije u redu da niko od nas to čita, ni porodica ni fanovi. Sve je totalna neistina i sve je objavljeno bez ikakve moje izjave, niti sam obaviještena na bilo koji drugi način o čemu će se pisati. Najpametnije je da na pitanja o Harisu, meni, bivšim momcima i deci ne odgovaram ni u šali, tako da me nemojte više pitati. Nemam ja snage za ovo - napisala je Rada na svom Instagramu, i dodala:

- Preružno je ovo što kreirate! I ružno i jedna velika neistina. Prestanite jer takvi naslovi mi samo nanose štetu, i svima oko mene. Molim vas! - napisala je Rada.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.