x

LJUBAV JAČA OD SVEGA

Neviđeni skandali, preljube, krahovi brakova: Pjevač varao ženu s koleginicom, ali nije jedini koji je švrljao!

Brakovi na srpskoj estradi uvijek su izazivali mnogo pažnje, a kada se dese preljube i razvodi digne se velika prašina, o kojima se priča, prepričava godinama pošto se desio skandal.

Srđan iz Mobi Dika, Ana i Aleksandra

Grupa “Mobi Dik“ bila je jedna od najpopularnijih devedesetih godina, a fanovi su se i te kako razočarali kada se bend ugasio. Ipak da je među članovima bilo nešto više od poslovne saradnje priznao je frontmen Srđan Čolić. On tvrdi da je bio u vezi sa obe pjevačice Anom Stanić i Aleksandrom Perović, koja je kasnije naslijedila Anu.


- Bio sam u vezi i sa Anom Stanić i sa Aleksandrom Perović. One su mi bile djevojke, a to smo krili i pravili se blesavi. Volio sam i jednu i drugu - otkrio je Srđan srpskim medijima tek prije nekoliko godina iako grupa ne postoji mnogo više.


Jelena i Žika Zana

Jelena i Zoran Živanović iz grupe “Zana” već 12 godina su u skladnom braku, a njihova ljubav rodila se iz poslovne saradnje. Prije Jelene, Žika je bio u braku sa prvom suprugom Verom, sa kojom ima kćerke Tamaru i Mariju. Vera je svojevremeno za domaće medije izjavila da je Žika započeo vezu sa Jelenom dok su njih dvoje još bili u braku.

- On nije htio da prizna da me je dvije godine lagao kako je išao u Poljsku, a bio je u Strahinjića Bana u njenom stanu - rekla je tada Vera.


Žika je početak ljubavi sa Jelnom kratko komentarisao.

- Stvarno smo se izborili! Na tom putu najteže je bilo zaštititi one koji ništa nisu krivi, one koje ostavljaš. S ove distance mislim da smo kroz buru prošli dobro i da brod sada mirno plovi. Svadbu su organizovali u tajnosti, 2008. godine. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji, ali među njima nije bilo Žikinih kćerki iz prvog braka.


Husa i Beba

Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz grupe „Beat street” zaveo je tadašnju pjevačicu iz grupe Dušanku Dekić Bebu, a kasnije je i oženio. Njihova romantična priča počela je burno, a tako se i završila razvodom poslije 11 godina zajedničkog života i kćerkice koju su dobili u braku. Prošetao je novu djevojku nakon razvoda od bivše žene Dušanke Dekić Bebe, sa kojom je bio u pomenutoj grupi. Husa ne krije da je srećan u ljubavi, ali ne želi da detaljiše o novoj vezi. On je prije tri godine stavio tačku na njihovu ljubav i ubrzo u javnosti pokazao novu djevojku.


- Nikada u medijima nisam ni rekao da sam sa Bebom u braku, da bih sada pričao o razvodu. Ne mogu reći zašto smo se razveli, ali mogu da kažem da smo ostali u odličnim odnosima. Mi radimo zajedno i dalje. Držimo još zajedničku plesnu školu. Najbitnije i najvrednije što smo Beba i ja napravili jeste naša kćerka Doroteja - rekao je tada Husa i priznao da ima djevojku.


Đole, Slađa i Vesna

Da ni ova tema ne može bez Đoganija dokaz je upravo odnos koji je podigao medijsku prašinu u trenutku kada se sve raspalo. Đole Đogani bio je u vezi, pa u braku sa Slađanom Delibašić dok su bili dio postave “Đogani”, a onda je njihov brak doživio krah poslije 10 godina. Slađa je tada u “Miminaksoviziji” rekla da ju je on varao sa Vesnom, koja ju je naslijedila kako u grupi, tako i u braku sa Đoganijem.


Sani i Natalija Trik FX

Jedan od rijetkih parova koji su vezu započeli u grupi, a u braku ostali do danas su Natalija i Sani koji čine grupu "Trik FX". Žarilili su i palili devedestih uz Đoganijeve, Ivana Gavrilovića i Dr Igija, a i pored popularnosti uspjeli su da očuvaju brak.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.