x

Nevjerovatno čega se voditeljka sjeća: Mladen na Pinku otkrio sve o Deinoj nesreći, ali i operaciji!

Mladen Mijatović, novinar, ali i vjerenik Dee Đurđević koja je juče teško povrijeđena ispred bolnice "Dr. Dragiša Mišović" kada ju je udario autobus i tom prilikom otkinuo ruku, gostovao je u emisiji "Novo jutro sa Deom i Sarapom" i tom prilikom otkrio sve detalje o oporavku mlade voditeljke.

- Ona nema kontakt sa spoljnim svijetom, svakako tako i treba da bude. U svakom slučaju Dea je uputila poruku zahvalnosti svima koji su se interesovali za njeno stanje i svima koji su uputili riječi podrške. Mnogo ljudi iz naše profesije i javnog života je zvalo i raspitivalo se, što iz zemlje, ali i iz inostranstva. Velika zahvalnost i svim ljekarima koji su učestvovali u operaciji, na čelu sa prof. dr. Markom Bumbaširevićem, ali i svim ostalim doktorima i medicinskim sestrama.


- Velika zahvalnost i ekipi Hitne pomoći, takođe i mladoj djevojci koja je prva pomogla. Nevjerovatno je, ali Dea se čak sjeća i imena te djevojke, koja je izašla iz autobusa i pomogla, naravno ja to sada neću otkrivati - istakao je Mladen koji nije propustio priliku da spomene ni još dvije osobe koje su povrijeđene u ovoj saobraćajnoj nezgodi, ali su njihove povrede mnogo lakše od Deinih.


- Vodi se računa o još dvije osobe koje su povrijeđene, na svu sreću te dvije osobe su lakše povrijeđene, ali je i njima ukazana pomoć kao i Dei - zaključio je Mijatović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.