x

Nije meni lako stari se polako... Je li ovo najbolja pjesma iz Grand produkcije? Emocije koje će svako osjetiti! (VIDEO)

"Stari se polako" je nova pjesma iz Grand produkcije, a koju je otpjevao Nermin Bjelić Nero. Ovo nije samo pjesma - "Stari se polako" je priča koju je Nero svojim emotivnim izvođenjem i posebnim vokalom dočarao na najbolji mogući način, te će svi oni koji je poslušaju pronaći u njoj. Kroz samo slušanje pjesme, u glavi se vrte stare slike i bude stara sjećanja. 


"Nije meni lako, stari se polako, a sjećanja mlađa svakog dana, bez imalo stida prošlost srce kida, pa me jutrom budi u suzama", refren je ove pjesme koja budi posebne emocije. Kroz samo slušanje ćete evocirati događaje iz Vašeg života i probuditi završene sne. 


Nermin Bjelić Nero je još jednom opravdao očekivanja Grand produkcije, te i ovoga puta pokazao kako mu balade posebno "leže". Očigledno je kako se sa ovom numerom potpuno saživio i samim time je iznio na poseban način. Inače, muziku i tekst za "Stari se polako" je radio Zike Hurić, dok je aranžman pored Nere radio i Elvis Sivčević. Inače, Elvis je magistar gitare i Nerin školski drug iz Muzičke škole. U Holandiji je završio Kraljevsku Akademiju i većinu pjesama će raditi zajedno. 

Neru možete pratiti putem Facebooka ili Instagrama: 

https://www.facebook.com/NerminBjelicNeroOfficial/

https://www.instagram.com/nerminbjelic/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.