x

NIKADA NIJE PREBOLEO NJEGOV PRERANI ODLAZAK!

Bojan Marović na PUNOM Kraljevskom trgu na Zlatiboru pevao u čast Tošeta Proeskog, a onda iskoristio priliku da obožavaocima OTKRIJE JEDNU TAJNU

Svima je poznato da je Bojan Marović bio dobar prijatelj sa Tošetom Proeskim. Njih dvojica su počinjali u isto vreme, a slučajni susret na jednom gostovanju se pretvorio u druženje, koje je kasnije preraslo u prijateljstvu. Jedan drugom su bili najveća podrška na muzičkom putu, a skoro da ne prođe intervju u kom Bojana ne pitaju nešto o ovom prijazteljstvu.

Da ga Marović ne da zaboravu, najbolje je pokazao na nastupu koji je održao sinoć na Kraljevskom trgu na Zlatiboru, pred više hiljada ljudi. Izvodeći svoje pesme, koje je publika pevala u glas, Marović je u jednom trenutku počeo pevati pesmu „Idi, idi nesanice“, koju je odpevao u čast Proeskom, što je kasnije objavio i na svojim društvenim mrežama:

„Moj drug Toše je pjevao ovu stvar u Beogradu, red je da nastavim tradiciju“- napisao je Bojan na svom Instagram profilu.

Više hiljada ljudi je ovaj gest pozdravio gromoglasnim aplauzom, a Bojan je iskoristio priliku da im, uz mnogobrojne hitove koje su pevali sa njim, otkrije tajnu da snima nove pesme.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.